A A A

 

Prioritățile de colaborare moldo-elvețiene discutate de Ministrul Ala Nemerenco și Caroline Tissot, directorul de țară al Agenției Elvețiene pentru Cooperare și Dezvoltare

 

Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ala Nemerenco, a avut la 27 iunie curent, prima întrevedere în calitate de Ministru, cu Caroline Tissot,  director de țară al Agenției Elvețiene pentru Cooperare și Dezvoltare. 

 

În cadrul întrevederii,  oficialii au făcut un schimb de opinii privind rezultatele implementării proiectelor în derulare și a celor inițiate de Agenția Elvețiană pentru Cooperare și Dezvoltare în Republica Moldova. 

 

Ministrul a apreciat  suportul Confederaţiei Elveţiene oferit Republicii Moldova, inclusiv în contextul realizării priorităților stabilite în Programul de activitate al Guvernului în domeniile sănătate, muncă și protecție socială. 

 

Elveția oferă suport Republicii Moldova din anul 2000, iar domeniile de sănătate, migrație și dezvoltare sunt componente-cheie ale Strategiei de Cooperare a Elveției pentru Republica Moldova pentru anii 2018 -2021.