A A A

 

SanFarm-Prim S.A este desemnată în calitate de depozit farmaceutic pentru recepţionarea echipamentelor de protecţie donate

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale salută și apreciază intenția persoanelor fizice și juridice de a ajuta prin donații, sistemul de sănătate în această perioadă de criză epidemiologică.

 

Toate ofertele de ajutoare  sunt coordonate cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Persoană de contact: Gheorghe Gorceag, tel: 069709250 

 

Conform prevederilor Dispoziției nr. 10 a Comisiei pentru Situaţii Excepţionale a Republicii Moldova din 31 martie 2020, pct. 17, Societatea pe Acţiuni „SanFarm-Prim” este desemnată în calitate de depozit farmaceutic pentru recepţionarea şi eliberarea echipamentelor de protecţie donate sau achiziţionate pentru instituţiile medico-sanitare publice beneficiare. Toate procedurile de recepţionare, depozitare şi eliberare a echipamentelor de protecţie donate sau achiziţionate, sunt efectuate şi asigurate cu titlu gratuit, de către aceasta.

 

Persoană de contact pentru depozitul ,,SANFARM-PRIM”, mun. Chișinău, Grenoble, nr. 149 A, Svetlana Susarenco, tel: 022727288/069047255.

 

Toate bunurile donate sau achiziționate sunt ulterior atribuite instituțiilor medico-sanitare publice, conform distribuirii Ministerului Sănătăţii, Muncii si Protecţiei Sociale.