A A A

 

Totul despre COVID-19 pentru cadrele medicale în aplicația mobilă WHO Academy

Toate resursele și informațiile OMS despre COVID-19 pot fi găsite pe o singură platformă! Academia OMS (WHO Academy), centrul OMS pentru studii continue, a lansat recent o aplicație mobilă destinată lucrătorilor medicali, prin intermediul căreia aceștia pot să se informeze și să-și perfecționeze cunoștințele despre COVID-19 și metodele de protecție personală.

 

WHO Academy oferă accesul la o multitudine de resurse informaționale și de instruire, elaborate de OMS, ce include ghiduri, recomandări, planuri, traininguri și webinare despre COVID-19.

 

Aplicația WHO Academy a fost creată în baza cerințelor exprimate de 20.000 de lucrători medicali care au participat la un sondaj global și care au specificat că trebuie să fie mai pregătiți în lupta cu pandemia COVID-19, în special în prevenirea și controlul infecțiilor, gestionarea cazurilor, utilizarea echipamentelor de protecție personală și siguranța în muncă, precum și comunicarea riscurilor și implicarea comunităților.

 

Descărcați gratuit aplicația WHO Academy din Apple App Store sau Google Play Store, aceasta fiind disponibilă în limbile arabă, chineză, engleză, franceză, rusă și spaniolă.

 

Academia OMS, cu sediul la Lyon, Franța, va fi inaugurată în mai 2021 și va fi un centru modern de studii continue destinat lucrătorilor medicali, factorilor de decizie și angajaților OMS din întreaga lume. Mai multe despre Academia OMS aici: http://academy.who.int

 

Pentru informații suplimentare despre COVID-19, publicul poate descărca o altă aplicație a OMS – WHO Info.